Verkoop van gebruikte afvalbakken en -containers

ConTrade verkoopt alle voorkomende soorten en maten afvalcontainers. Wij beschikken constant over een wisselende voorraad gebruikte stalen en kunststof containers in diverse soorten typen en maten. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Inkoop van gebruikte afvalcontainers

ConTrade koopt alle soorten en maten stalen en kunststof afvalcontainers in voor recycling en verkoop (hoofdzakelijk export). Wij kunnen hiermee een duurzame oplossing bieden voor overheden, gemeenten en bedrijven die geen bestemming of plaats meer hebben voor diverse soorten en type afvalcontainers. 

Meer over inkoop

Een selectie van ons aanbod

Wij verkopen alle soorten en maten afvalbakken, afvalcontainers en rolcontainers.
Staat uw container er niet bij? Neem contact met ons op. Wij gaan voor u op zoek!

ConTrade, de specialist in inkoop en verkoop van gebruikte containers in alle soorten en maten

ConTrade staat bekend om haar korte lijnen, persoonlijke contactmomenten en snelle service en reactietermijnen. Wij willen onze klanten een duurzame oplossing bieden voor het innemen en afvoeren van diverse soorten en typen afvalcontainers. Dit kunnen bijvoorbeeld afvalcontainers betreffen welke niet meer worden gebruikt vanwege de levensduur, verandering van afvalbeleid, defecten etc. In onze dienstverlening streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en een duurzame oplossing te bieden voor de aangeboden kunststof en stalen afvalcontainers. Door onze jarenlange ervaring binnen de afvalbranche kunnen wij met recht zeggen dat wij een ideale samenwerkingspartner zijn voor het duurzaam hergebruik van uw afvalcontainers.