Korte lijnen, persoonlijk contact en snelle service

Onze organisatie staat bekend om haar korte lijnen, persoonlijke contactmomenten en snelle service en reactietermijnen. Wij willen als bedrijf onze klanten een duurzame oplossing bieden voor het innemen en afvoeren van diverse soorten en typen afvalcontainers. Dit kunnen bijvoorbeeld afvalcontainers betreffen welke niet meer worden gebruikt vanwege de levensduur, verandering van afvalbeleid, defecten etc. In onze dienstverlening streven wij ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen en een duurzame oplossing te bieden én te garanderen voor de aangeboden kunststof en stalen afvalcontainers. Door onze jarenlange ervaring binnen de afvalbranche kunnen wij met recht zeggen dat wij een ideale samenwerkingspartner zijn voor het duurzaam hergebruik van uw afvalcontainers.

Maximale ontzorging

Ontzorging is een begrip dat men tegenwoordig veel tegenkomt. Wij zijn van mening dat er een wezenlijk verschil bestaat tussen het begrip 'ontzorging' en het daadwerkelijk ‘ontzorgen’ . Onze organisatie is zodanig ingericht dat onze werkzaamheden verder gaan dan enkel afhalen en afvoeren van de aangeboden afvalcontainers. Zo kunnen wij diverse werkzaamheden voor u uit handen nemen. Onze ervaren uitvoerende medewerkers kunnen indien gewenst de containers voor u uitzoeken en sorteren op ‘herbruikbaar’ en ‘niet-herbruikbaar’. Daarna zullen  de assen en wielen deskundig van de containers verwijderd worden en kunnen de containers gestapeld worden, zodat ze getransporteerd kunnen worden. De niet-herbruikbare afvalcontainers zullen worden afgevoerd en worden verwerkt tot een grondstof waar weer nieuwe producten van gemaakt worden. De herbruikbare afvalcontainers worden gereed gemaakt voor export naar het buitenland. Zo krijgt het begrip recyclen een bredere betekenis en kunnen wij u een goede en uitgebreide oplossing bieden voor uw duurzaamheidsvraagstukken.

Personeel

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd door ons eigen, gemotiveerd en vakbekwaam personeel. Aan de uitvoering van onze werkzaamheden stellen we de strengste veiligheidseisen. Voor ons vakbekwame en gemotiveerde personeel staat veiligheid tijdens de werkzaamheden voor hen zelf als de omgeving centraal.