ConTrade is nu onderdeel van FlexContainer Groep - Lees hier meer

Containerrevisie

Naast de verhuur van bovengrondse containers, knappen wij gebruikte containers op en geven wij deze een tweede leven. Verweerde of beschadigde containers worden volledig gereviseerd en voorzien van een keurmerk, waardoor ze er weer als nieuw uitzien, uitstekend functioneren en voor jaren kunnen worden gebruikt.

Kostenbesparend, duurzaam en snel inzetbaar

Het opknappen van gebruikte afvalcontainers is goedkoper dan de aanschaf van nieuwe, bovengrondse containers. We vervangen immers alleen de defecte, versleten of beschadigde onderdelen en hergebruiken zo veel mogelijk van de goed functionerende, bestaande materialen. Omdat er bij containerrevisie geen aanbestedingsprocedure doorlopen hoeft te worden, kan bovendien extra tijd en budget worden bespaard.

Het reviseren van containers is niet alleen kostenbesparend, maar ook duurzaam. Er wordt immers geen volledig inkoop- en productieproces doorlopen. Zo wordt bespaard op grondstoffen en productie- en transportkosten. De gereviseerde containers zijn daardoor ook nog eens beter voor het milieu.

Gebruikte bovengrondse containers laten reviseren hoeft geen langdurig traject te zijn. Met een ruim aantal onderdelen voor verschillende fracties (restafval, glas, papier, pmd, textiel) en opnamesystemen (3-haak, aanslag of Kinshofer) op voorraad en jarenlange ervaring in de afvalbranche kunnen wij u in veel gevallen snel van dienst zijn.

Alle gereviseerde bovengrondse containers worden gekeurd en voorzien van een keurmerk, daarmee is de betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd.

Een ervaren partij waarop je kunt vertrouwen

Door brede expertise en ruime ervaring binnen de afvalbranche, kunnen wij nagenoeg elke uitdaging aan. Met eigen transport kan bovendien snel worden geanticipeerd op iedere situatie; voorzien of onvoorzien. Wij kunnen daarom met vertrouwen zeggen dat ConTrade voor ieder inzamelvraagstuk een passende oplossing biedt.

Meer weten over containerrevisie?

Meer weten of interesse in een pilot? Wij faciliteren deze graag. Aarzel niet en neem contact met ons op; bel 085 - 0130 230 of mail info@contrade.nl.