ConTrade is nu onderdeel van FlexContainer Groep - Lees hier meer

Verhuur afvalcontainers

Tijdelijk of landurig bovengrondse (onderlossende) afvalcontainers nodig? ConTrade biedt een snelle oplossing voor voorziene of onvoorziene problemen met afvalcontainers binnen jouw gemeente of organisatie. We verhuren nieuwe en gebruikte containers waar en wanneer daar behoefte naar is, ongeacht de termijn en indien nodig nog dezelfde dag geleverd.

Onze containers variƫren tussen de 3 en 5 kuub en kunnen in alle fracties worden geleverd, in elke gewenste kleur en zelfs voorzien van een opdruk of logo. De meeste containers zijn modulair, wat betekent dat er naar voorkeur gewisseld kan worden met fractie-inworp en opnamesystemen. Zo kunnen de containers worden geleverd met 3-haak (onderlosser), aanslag of Kinshofer. We beschikken over vijf verschillende containerfracties waaruit gekozen kan worden:

  • Restafval
  • Glas
  • Papier
  • PMD
  • Textiel

De textielcontainers zijn volledig waterdicht, zodat ingezamelde kleding niet nat wordt en hergebruikt kan worden. Deze containers zijn voorzien van een luik aan de voorkant, om zo de inhoud eruit te halen. Alle andere containers zijn onderlossers.

Betrouwbare afvaloplossingen, schoon en snel geleverd

Na iedere verhuurperiode wordt elke container grondig gereinigd, zowel van binnen als van buiten. Zo zorgen wij ervoor dat iedere container fris van start gaat. Al onze bovengrondse containers worden jaarlijks gekeurd, daarmee is de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten gewaarborgd. In veel gevallen kunnen wij op korte termijn leveren. Als nodig is, vaak dezelfde dag nog.

Een ervaren partij waarop je kunt vertrouwen

Door brede expertise en ruime ervaring binnen de afvalbranche, kunnen wij nagenoeg elke uitdaging aan. Met eigen transport kan bovendien snel worden geanticipeerd op iedere situatie; voorzien of onvoorzien. Wij kunnen daarom met vertrouwen zeggen dat ConTrade voor ieder inzamelvraagstuk een passende oplossing biedt.

Ons levergebied beslaat heel Nederland, waarbinnen wij beschikken over een mooi portfolio opdrachtgevers zoals de gemeenten Amsterdam, Arnhem, Den Haag en Utrecht en gerenommeerde aannemers als BAM, Mourik en Van Gelderen. Ook voor kleinere gemeenten of organisaties gaan wij graag aan de slag.

Vraag een offerte aan!

In een paar eenvoudige stappen kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u meer weten over de huurmogelijkheden? Neem contact met ons op!